Servicii

Clarvazatoarea Natalia din Bucuresti

Tarotul poate iti arata viitorul, poate nu! Poate iti da un sfat, poate nu! Cert este ca aceasta etalare cu o carte poate fi vazuta si ca o oglinda in care tu te vezi si te intrebi care este locul tau in acest moment! Tarotul iti ofera raspunsul la toate intrebarile si incertitudinile tale si te ghideaza spre succes si sanatate, dar si spre indeplinirea viselor si aspiratiilor tale. În mod tradițional, Tarotul este un pachet de 78 de cărți, folosit pentru a găsi răspunsuri sau a căuta sfaturi prin accesarea intuiției din subconștientul nostru. Prin studierea cărților de Tarot intrăm în contact cu acea parte a minții noastre pe care în mod obișnuit tindem să o ignorăm. Cele 78 de cărți din Tarot sunt împărțite în Arcane Majore și Arcane Minore. Arcanele Majore constau din 22 de cărți, ce reprezintă drumul străbătut de Nebun în căutarea Iluminării sale. Cele 56 de cărți rămase reprezintă Arcanele Minore și sunt împărțite în patru grupe, la fel ca și cărțile de joc moderne. Fiecare corespunde unuia din cele patru elemente: Focul, Aerul, Pământul și Apa.

Celebra Clarvazatoare Natalia este inzestrata cu harul si are tainele in a ghici fara gres viitorul tau prin semnele din palma, dar si prin alte obiecte precum bobi, carti de joc sau cafea. Daca forma mainii si a degetelor poate sa ne dea atatea amanunte interesante, cu atat mai multe lucruri aflam daca studiem liniile ce brazdeaza palma unei persoane. E de prisos sa mai insistam asupra folosului pe care putem sa-l avem studiind palma unei persoane. Putem sa ne cunoastem aproapele dintr-o aruncatura de ochi, si, in primul rand, sa ne cunoastem pe sine, ceea ce este un mare avantaj, in mod special daca avem destula vointa sprea ne indrepta defectele sau viciile. Liniile mainii sunt ca un alfabet care ne lasa sa citim in propria inima si in inimile altora. Liniile sunt brazdele, mai mult sau mai putin adanci, sau mai mult sau mai putin lungi, care strabat mana in toate partile. Liniile sunt mai bine insemnate pe mana stanga, de aceea in chiromantiese studiaza mai intai aceasta mana. In studiul chiromantiei fiecare linie are insemnatatea ei, dupa forma pe care o are si dupa pozitia ei fata de celelalte linii, in special fata de liniile principale.

Clarviziunea este abilitatea de a vedea cu ajutorul mintii, un fel de a doua vedere. Este acea carismă specială pe care o au, evident, doar persoanele sfinte - care permite de a vedea lucruri îndepărtate, de a prevedea viitorul sau de a vedea şi auzi de la distanţă, în timp şi spaţiu, fără ajutorul simţurilor şi a capacităţilor obişnuite de cunoaştere. Clarviziunea este un termen care de obicei se refera la telepatie, cercetare psihica, profetii si vise. Puternica Clarvazatoarea Natalia stie leacuri potrivite numai de ea cunoscute si face cele mai bune lucrari de magie alba pentru fiecare casa in parte dupa anul nasterii si zodia pesoanei care are probleme, alege cele mai bune lucrari si leacuri care se potrivesc numai cazului studiat, pentru orice probleme aveti, orice intrebare sau mister din viata dumneavoastra veti afla raspunsul la unica Clarvazatoarea Natalia, prin cartile magice mostenite de la bunicii sai. Foarte multe persoane sufera de probleme din cauza farmecelor si a blestemelor facute asupra lor insa le este teama sa apeleze la cineva specializat, dar toata lumea trebuie sa inteleaga ca magia alba este lasata de Dumnezeu pentru a dezelga blesteme si farmece si efectele negative si nu este un pacat sa apelezi ca sa va rezolvati problemele. Sunati cu ceea mai mare incredere!

Trebuie sa stiti ca fiecare talisman este unic si genereaza un anumit tip de forta astrala si energetica. Pentru ca fiecare talisman este slujit de anumite spirite din lumea nevazuta. Nu se pot purta mai multe talismane, pentu mai multe scopuri. Trebuie sa vedeti care este cel mai important lucru pentru voi si sa folositi un singur talisman. Oricum, purtarea unui talisman nu are valoare fara efectuarea ritualului de chemare a fortelor spirituale. Prin ritual deschideti portile universului si chemati spiritele guvernatoare. Talismanul actioneaza asemenea unui magnet, de care nu se pot dezlipi spiritele chemate. In plus, ele sunt obligate sa slujeasca purtatorului de talisman, pentru ca altfel isi pierd puterile magice. Orice lucru facut in beneficiul acelei persoane le creste forta energetica, iar orice lucru savarsit impotriva purtatorului de talisman secatuieste si puterile spiritului respectiv, legindu-l de acest timp si spatiu, taindu-i orice posibilitate de a se intoarce in universul sau existential. Mai trebuie retinut, de asemenea, aspectul furtului unui talisman. Nu faceti acest lucru, pentru ca spiritele care slujesc talismanului nu va vor ajuta fara indeplinirea ritualului de chemare.

Pentru ca acestea va completeaza, va intaresc in punctele voastre slabe, va ajuta sa faceti fata neprevazutului, va feresc de boli sau accidente neprevazute, va protejeaza in fata atacurilor prin magie neagra sau prin alt gen de atacuri in plan astral sau energetic. Pentru ca efectul lor sa fie maxim, talismanele trebuie confectionate din aur sau argint. Din pacate, cei mai multi nu-si permit astfel de arme astrale. Oricum ar fi, este necesar ca talismanul respectiv sa fie confectionat neaparat dintr-un metal descintat.Este important sa realizati un lucru, anume faptul ca unui talisman va poate imbunatati viata, dar va si poate distruge. Pentru ca nu o data, i-a ametit si-n cele din urma i-a distrus pe oameni. Recomandarea este sa nu folositi talismanul mai mult decit trebuie, respectiv pina ce isi savirseste lucrarea pentru care a fost creat. Talismanul poate fi tinut la gat sau poate fi lipit pe mobila din camera - se va tine numai cu snur. In acest caz, pentru a contracara eventualele efecte vizuale negative, puteti lipi talismanul pe spatele sifonierului, bibliotecii, noptierei etc. Trebuie doar sa fiti atenti cand se desprinde si cade. In acel moment trebuie luat, sfoara arsa si cenusa aruncata in afara casei. Se va purifica si apoi se va pune o alta sfoara. Daca purtati medalionul la git si il pierdeti e un prim semnal de alarma. Inseamna ca cineva a reusit sa patrunda in structura voastra energetica - de regula, in urma unui ritual de vrajitorie. In aceasta situatie trebuie sa luptati impotriva vrajilor care vi se fac.